TELEFON 0728.929.449
ORAR

Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Adresa

Ghizdarului 173 (Giurgiu)

Colectare Alama

Suntem intotdeauna pregatiti sa colectam si sa reciclam deseuri, dar mai mult de atat, reusim sa facem acest lucru intr-un mod profesionist.

De-a lungul timpului, am invatat ca responsabilitatea, profesionalismul si relatiile interpersonale sunt cheia oricarei companii care tinteste catre succes.

CONTACTEAZA-NE

Colectare si Reciclare Alama Bucuresti

reciclare_alama

Colectam alama si oferim cel mai bun pret pe kg! Industria de alama se bazeaza, in mare parte, pe reciclarea de alama.

♻️Ce produse sunt realizate din alama?

 • suruburi
 • tevi de alama
 • manere de usi din alama
 • balustrade de alama
 • robineti din alama si accesori pentru furtune
 • contoare din alama
 • instalatii sanitare din alama

♻️Ce proprietati are alama?

Pe langa culorile atractive si modelarea usoara, alama are si proprietati utile cum ar fi:

 • Conductivitate electrica ridicata, rezistenta la uzura si coroziune
 • Alama se utilizeaza in radiatoarele auto
 • Are o rezistenta ridicata- este necesara pentru piesele de blocare a usilor care trebuie sa reziste la presiune.

Produsele din alama sunt mult prea pretioase pentru a sfarsi aruncate la pubela sau la groapa de gunoi. Prin urmare, ai putea juca un rol important daca dupa fiecare renovare, cand renunti la robinetele din casa sau cand schimbi conductele, alegi sa apelezi la un centru de reciclare si colectare alama.

Alama este unul dintre cele mai reciclate metale din lume. In primul rand, pentru ca reciclarea este mult mai rentabila decat producerea de alama noua din materii prime.

Este important sa stii ca daca ai obiecte din alama care nu-ti mai folosesc, trebuie sa le dai unui centru de colectare si reciclare alama astfel incat alte persoane sa poata beneficia in continuare de acest tip de aliaj. Faptul ca alama este aruncata pur si simplu la  gunoi, nu doar ca dauneaza mediului, ci se si risipesc metale bune si utile.

♻️Cum se utilizeaza alama?

Alama este adesea folosita in scopuri decorative datorita culorii sale care se asemenea destul de mult cu aurul. Este destul de intalnita si in constructia caloriferelor datorita proprietatii termice excelente.

Reciclam toate tipurile de alama

 • alama rosie- desi utilizarea ei este tot mai scazuta, inca se recicleaza in mod obisnuita. Nuanta rosiatica este datorata cantitatii mari de cupru . Alama rosie contine 85% cupru, 15% zinc si urme foarte mici de plum si staniu. Se regaseste in componentele unei stropitori.
 • alama galbena- este cea mai frecvent utilizata si se gaseste in instalatiile sanitare.
 • alama semi-rosie- are aceeasi utilitate ca si alama rosie.

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de reciclare si colectare alama si alege sa reciclezi alama intr-un mod corespunzator.

Cei mai multi oameni ignora nevoia de reciclare a deseurilor solide. Unii le arunca, in timp ce altii le lasa sa se degradeze ani de zile. Cu toate acestea, daca inca nu ai inteles numeroasele beneficii ale reciclarii, ti le voi prezenta pe scurt in urmatoarele randuri. In speranta ca vei apela la un centru de reciclare alama si ca nu le vei lasa sa fie afectate de timp si de conditiile meteorologice

♻️Beneficiile reciclarii alamei

 • Conservarea resurselor naturale- acesta este unul dintre principalele motive pentru care oamenii ar trebui sa recicleze alama
 • Reducerea emisiilor- ai auzit de incalzirea globala? Este un fenomen provocat de cresterea constanta a emisiilor de dioxid de carbon in atmosfera. Desi este greu sa repari ceea cce s-a produs deja in atmosfera, poti controla acest lucru prin reciclarea alamei.
 • Dezvoltarea economica- Prin reciclare, se pot economisi sume considerabile de bani. Banii economisiti poti fi directionati catre alte programe care ajuta la imbunatatirea nivelului de viata al oamenilor.
 • Managementul consumului de energie- Cand sunt reciclate tot mai multe produse din alama, cererea pentru alama naturala este redusa. In plus, este necesara mai putin energie pentru a prelucra resturile de alama decat este necesara pentru extragerea metalului propriu zis. Energia conservata poate fi utilizata in alte scopuri.
 • Economisirea banilor- Aceste este unul dintre cele mai bune motive, dar totusi ignorate. Daca majoritatea oamenilor reciclau deseuri in mod regulat, ar fi fost mult mai putin costisitor achizitia alamei, de exemplu. Prin urmare, alama este o resursa importanta ce trebuie reciclata pentru a asigura aprovizionarea constanta. In felul acesta, poti preveni degradarea mediului si poti imbunatati economia.

♻️ Pret alama Remat la kg

 • Pret alama kg – 19,38 lei/kg (TM 2% inclus).

Esti in locul potrivi daca ai cautat: ” cumpar alama ” sau ” vand alama “, garantam cele mai bune preturi pentru deseurile din alama.

Fie ca vorbim de sarma, bara, teava, tabla, foaie sau orice alt deseu din alama avem cele mai bune preturi din 2016, 2017, 2018, 2019 si 2020 pentru reciclarea si colectarea alamei.

Relatiile noastre cu fiecare client in parte sunt bazate pe incredere, transparenta si angajament.

♻️ Cumpar alama

Cumpar alama. Daca vrei sa cumperi alama si cauti cea mai buna oferta pentru alama la kg sau alte cantitati, noi iti stam la dispozitie cu cele mai bune preturi in privinta materialelor reciclabile. Ne poti contacta prin intermediul numarului de telefon afisat pe site, prin e-mail sau poti completa formularul de contact din site-ul nostru. Oferim plata pe loc, cash!

Contacteaza-ne

Call Now Button Top
Acest site web folosește cookie-uri și solicită datelor dvs. personale să vă îmbunătățească experiența de navigare.
Chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?
Powered by