TELEFON 0728.929.449
ORAR

Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Adresa

Ghizdarului 173 (Giurgiu)

Reciclare Plastic

Suntem intotdeauna pregatiti sa colectam si sa reciclam deseuri, dar mai mult de atat, reusim sa facem acest lucru intr-un mod profesionist.

De-a lungul timpului, am invatat ca responsabilitatea, profesionalismul si relatiile interpersonale sunt cheia oricarei companii care tinteste catre succes.

CONTACTEAZA-NE

Reciclare si colectare Plastic Bucuresti

[lwptoc]

reciclare-plastic-2

Printre deseurile pe care noi le colectam si reciclam se numara si deseurile din plastic. Contribuim la protejarea resurselor si a mediului inconjurator. Reciclarea produselor din plastic este esentiala deoarece odata ajunse in groapa de gunoi, nu se vor descompune niciodata!

♻️Produsele din plastic pe care le colectam si reciclam

 • pungi de plastic
 • PET-uri, PP, PE, PVC, ABS
 • folie de plastic strech
 • pixuri de plastic
 • pahare de plastic
 • caserole de plastic
 • tacamuri de unica folosinta
 • ambalaje din plastic

Spre deosebire de alte materiale, plasticul se poate recicla in mii de forme si poate fi transformat in sute de noi produse.

♻️Avantajele reciclarii plasticului

Daca alegi sa contactezi un centru de reciclare si colectare care sa preia deseurile din plastic, nu doar ca vei contribui la protejarea mediului, dar vei contribui si la sustinerea economiei. Iata care sunt avantajele reciclarii plasticului:

 • Economisirea resurselor umane- Productia de plastic foloseste aproximativ 8% din intreaga productie de petrol a globului.
 • Consumul redus al energiei- Reciclarea unui singur PET este echivalentul consumului de energie care ar putea tine un bec aprins aproximativ 6 ore
 • Reducerea semnificativa a cantitatii de deseuri- Plasticul materialul ce predomina in gropile de gunoi. Prin reciclarea acestuia, reusim sa reducem polurea si implicit, cantitatea de gunoi.
 • Reducerea poluarii- Plasticul este unul dintre “vinovatii principali” pentru emisiile substantelor chimice nocive.

Ne pasa de mediu si luptam pentru conservarea resurselor naturale. Prin colectarea si reciclarea plasticului contribuim la economisirea resurselor de petrol, o resursa naturala epuizabila. De ce? Pentru ca majoritatea produselor din plastic sunt obtinute din petrol. Sprijina si tu colectarea si reciclarea fierului si contacteaza-ne! Tu ne oferi  deseurile din plastic, iar noi te rasplatim cu o suma considerabila de bani.

♻️Cu ce furnizori lucram?

 • institutii publice
 • firme care la randul lor colecteaza deseuri din plastic
 • asociatii responsabile cu gestionarea deseurilor din plastic

Oferim transparenta fiecarui furnizor cu care colaboram,  ne mandrim cu parteneriate incheiate pe termen lung si eliberam intotdeauna documentatia completa.

♻️Ecoremat ofera solutii complete de gestionare a deseurilor din plastic:

 • Punem la dispozitie masini specializate pentru colectarea deseurilor din plastic
 • informam constant colaboratorii
 • toate deseurile sunt prelucrate prin: selectare, maruntire sau compactare

♻️Care este planul Ecoremat de colectare a deseurilor din plastic

Pentru ca ne dorim intotdeauna sa gestionam eficient toate tipurile de deseuri, avem un plan stabilit care sa ne ajute la atingerea acestui obiectiv, incepand de la colectarea propriu zisa, pana la etapa de pragire a reciclarii. Astfel, separam deseurile din plastic de restul deseurilor periculoase si nepericuloase. Dupa colectare, deseurile sunt tratate pentru a indeparta solutiile periculoase care ar putea afecta noile materiale din plastic ce urmeaza a fi obtinute.

Punem la dipsozitie personal pregatit pentru activitatile de colectare si reciclare. Mai mult de atat,  oferim calitate si profesionalism fiecarui client!

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre  si te vom surprinde cu preturi competitive.

Contribuie si tu la procesul de colectare si reciclare a deseurilor din plastic pentru tine, pentru mediu, pentru economie! Contacteaza-ne si iti stam la dispozitie cu toate detaliile necesare.

♻️ Cumpar deseuri plastic 1 ron

Cumpar deseuri plastic 1 ron. Cea mai buna oferta pentru deseurile de plastic se gaseste la centrul nostru de colectare si reciclare Ecoremat. Iti punem la dispozitie cele mai avantajoase preturi, incepand de la 20 bani pret per kg. Daca esti interesat sa achizitionezi plastic sau deseuri plastic, nu ezita sa ne contactezi. Plata se realizeaza pe loc, numerar!

♻️Pret deseuri plastic remat la kg

 • 0,408 Lei/Kg TM 2% inclus

♻️Pret deseuri PET-uri remat la kg

Daca ai cautat: “vand plastic la kg ” sau ” cumpar plastic”esti in locul potrivit deoarece oferim cele mai bune preturi pentru reciclarea deseurilor de plastic din 2016, 2017, 2018, 2019 si 2020. 

Contacteaza-ne

[contact-form-7 id=”2001″]
Top