TELEFON 0728.929.449
ORAR

Luni - Vineri 8:00 - 16:00

Adresa

Str. Aleea Teisani 94-180 (Otopeni)

Reciclare Inox

Suntem intotdeauna pregatiti sa colectam si sa reciclam deseuri, dar mai mult de atat, reusim sa facem acest lucru intr-un mod profesionist.

De-a lungul timpului, am invatat ca responsabilitatea, profesionalismul si relatiile interpersonale sunt cheia oricarei companii care tinteste catre succes.

CONTACTEAZA-NE

Reciclare si Colectare Inox Bucuresti

reciclare inox

♻️Oferim servicii reciclare inox Bucuresti si Ilfov

Inoxul este un tip de otel inoxidabil. Acesta este un aliaj de fier ce are in component sa crom si nichel, substante ce au rolul de a proteja inoxul de rugina si coroziune. Are o duritate si o rezistenta ridica atat impotriva temperaturilor ridicate, cat si impotriva factorilor externi si chimici. Procesul de reciclare al inoxului este asemanator celui folosit pentru reciclarea metalelor feroase.
Reciclam deseuri din inox sau ambalaje ce au in componenta otel inoxidabil. Datorita caracteristicilor fizice inerente, inoxul este folosit cu preponderenta in domeniul constructiilor, producerii de automobile, dar si in industria transportului. Mai mult decat atat, este utilizat adesea si pentru producerea electrocasnicelor precum robotii de bucatarie sau tacamurile.
Care sunt proprietatile inoxului

Pe langa nichel si crom, molibden, titan, vanadiu, si tungsten sunt alte substante de aliej ce se regasesc in cantitati considerabile in componenta inoxului. Datorita acestor substante, otelul inoxidabil nu se regaseste oriunde, iar acest lucru il claseaza in categoria metalelor costisitoare.

♻️Cum se recicleaza inoxul

Otelul inoxidabil este metalul pentru care cererea a crescut de doua ori mai mult in ultimii zece ani si ca urmare a acestui fenomen, si productia metalului a avut parte de o crestere cu peste 25 milioane de tone anual. Astfel, industria reciclarii inoxului joaca un rol important in asigurarea unei surse de durata de materii prime si secundare calitative. Prin urmare, reciclarea este importanta pentru a evita riscul disparitiei resurselor naturale ale acestei planete.
Sortarea inoxului – pentru ca majoritatea formelor de inox nu sunt magnetice, acesta este dificil de separate de alte materiale in curs de reciclare intr-un centru de reciclare inox;
Balotare – deseurile din inox sunt adunate in blocuri mari cu scopul de a usura procesul de manipulare si transport;
Forfecat – pentru ca otelul inoxidabil sa-si piarda din greutate, sunt utilizate masini hidraulice, proiectate pentru a exercita o presiune considerabila;
Separare – rotativele magnetice ale masinilor de tocat separa metalele neferoase de celelalte materiale. Urmatorul pas al separarii este realizat prin intermediul curentului electric al sistemelor plutitoare de lichid si al fluxului de aer cu presiune inalta;
Topire – toate materialele sortate trec prin procesul de topire cu ajutorul unui cuptor. Inoxul topit este turnat ulterior in role, placi sau forme de lingouri. In final, ele pot fi transformate in foi plate, ce urmeaza a fi folosite pentru fabricarea altor produse.
Inoxul este reciclabil 100% si nu prezinta riscul de a pierde niciuna dintre caracteristicile fizice initiale in urma procesului de reciclare.

♻️Avantajele produselor din inox

⦁ Nivel ridicat de rezistenta la coroziune;
⦁ Rezistenta pe termen lung cu 50% mai mare decat alte oteluri medii;
⦁ Nivel ridicat de rezitenta atat la temperature ridicate, cat si la temperature scazute;
⦁ Usor de intretinut;
⦁ 100% reciclabil;
⦁ Asprct placut.
Ce oferim partenerilor nostri
Suntem un centru autorizat de colectare si reciclare Bucuresti si punem la dispozitia partenerilor nostri si serviciul de reciclare inox. Astfel, pe parcursul colaborarii, oferim urmatoarele beneficii:
⦁ Colaborare pe termen lung;
⦁ Documentatie completea;
⦁ Flexibilitate privind conditiile comerciale;
⦁ Onestitate si transparenta.

♻️Cu cine colaboram

Principala valoare a centrului nostru de colectare si reciclare inox este responsabilitatea, asa ca lucram cu orice categorie de institutie pentru s proteja mediul si populatia: persoane juridice care genereaza deseuri, institutii publice, firme care coleteaza inox, asociatii collective care au ca obiect de activitate gestionarea deseurilor si a diferitelor echipamente.
Ecoremat, partenerul tau de incredere in colectare si reciclare inox
Datorita experientei accumulate de-a lungul timpului, Ecoremat s-a specializat in servicii de colectare si reciclare deseuri de diferit tipuri, inclusive inox, astfel ca putem garanta servicii la standard inalte. Daca iti doresti sa reciclezi in siguranta, ne poti contacta cu incredere, iar noi promitem sa raspundem solicitarii tale cu promptitudine si profesionalism.

♻️Pret inox kg remat

  • 3.57 Lei/Kg TM 2% inclus

Daca ai cautat “vand inox la kg” sau “cumpar inox ” ai ajuns in locul potrivit deoarece oferim preturi foarte pentru deseurilor de inox din 2016, 2017, 2018, 2019 si 2020.

Contacteaza-ne

Call Now Button Top
Acest site web folosește cookie-uri și solicită datelor dvs. personale să vă îmbunătățească experiența de navigare.
Chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?
Powered by