TELEFON 0728.929.449
ORAR

Luni - Vineri 8:00 - 16:00

Adresa

Str. Aleea Teisani 94-180 (Otopeni)

Programul Rabla

Suntem intotdeauna pregatiti sa colectam si sa reciclam deseuri, dar mai mult de atat, reusim sa facem acest lucru intr-un mod profesionist.

De-a lungul timpului, am invatat ca responsabilitatea, profesionalismul si relatiile interpersonale sunt cheia oricarei companii care tinteste catre succes.

CONTACTEAZA-NE

Servicii Programul Rabla

program-rabla

Ce este Programul Rabla si cum ajuta

Sustinem Programul Rabla si pe toti cei carora masina actuala nu se mai ridica la nivelul asteptarilor lor, asa ca sunt in cautarea unei solutii pentru a o inlocui.  Programul Rabla este un program initiat de stat care continua si in 2020 si care vine in ajutorul tuturor persoanelor care doresc sa-si achizitioneze o masina noua. Practic, proprietarii masinilor vechi primesc bani de la stat pentru a-si cumpara un nou autoturism. Un alt scop este acela de a diminua poluarea. In acest sens, exista Rabla Plus, o componenta a programului Rabla, care ofera posibilitatea achizitionarii unei masini electrice sau hibrid. De asemenea, acest program are rolul si de a reinnoi parcurile auto.

Cum functioneaza acest program

Pentru a obtine subventii din partea statului pentru achizitionarea unui nou autoturism, cei care acceseaza programul trebuie sa faca dovada casarii masinii vechi. Astfel, din momentul obtinerii dovezii, proprietarii pot primi o prima standard in valoare de 6.500 de lei in cazul programului Rabla Clasic. La aceasta suma, mai pot fi adaugate:

  • O suma de 1.000 lei pentru cei care au in plan sa achizitioneze un autoturism care nu genereaza emisii de CO2 mai mari de 98 g CO2/km;
  • O suma de 1.700 lei pentru cazurile in care beneficiarul are in plan sa cumpere o masina cu noua cu sistem de propulsie hibrid.

In ceea ce priveste Rabla Plus, este acordata suma de 20.000 de lei pentru cei care urmeaza sa achizitioneze un autoturism electric-hibrid, respectiv 45.000 lei pentru cei care doresc sa cumpere un autoturism nou 100% electric.

Oferim servicii de casare masini pentru Programul Rabla

Daca ai de gand sa accesezi Programul Rabla si esti in cautarea unui centru de colectare si casare vehicule vechi, noi iti stam la dispozitie. Suntem un centru autorizat pentru casare masini, astfel ca poti apela cu incredere la serviciile noastre. Tu trebuie doar sa vii cu masina la centrul nostru, iar de restul ne ocupam noi. La final, vei obtine din partea noastra un certificat de distrugere a autovehiculului vechi. Dupa acest pas, urmeaza ca tu sa radiezi masina din evidenta circulatiei.

Dupa ce ai parcurs tot acest proces, trebuie sa te prezinti la dealer-ul de unde vei achizitiona noua masina si sa depui toate actele solicitate.

Cine poate accesa Programul Rabla

Orice persoana fizica poate accesa acest program, cu conditia ca vehiculul sa fie mai vechi de 8 ani, exceptie de la aceasta regula facand institutiile publice, unde vechimea minima acceptata este de 5 ani.

O alta regula care se aplica simultan cu limita de vechime este starea autoturismului. In momentul casarii acestuia, el trebuie sa aiba urmatoarele elemente:

  • Motorul;
  • Sasiul;
  • Trenul de rulare;
  • Caroseria;
  • Echipamentele electronice de gestionare a functiilor vehiculului si dispozitivul catalizator (daca au fost prevazute din fabricatie).

In ceea ce priveste persoanele juridice, acestea trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a putea accesa Programul Rabla:

  • Nu figureaza cu restante la plata taxelor, a impozitelor sau a contributiilor la stat, la bugetul local si nici la Fondul pentru Mediu;
  • Nu detine in istoricul sau sanctiuni acordate pentru nerespectarea legislatiei financiare sau vamale;
  • Nu se afla in stadiu de insolventa sau faliment.

Contacteaza-ne cu incredere

Ne poti contacta cu incredere pentru servicii de colectare si casare vehicule vechi, pentru accesarea Programului Rabla. Tratam fiecare client cu seriozitate si oferim intotdeauna servicii de calitate si profesionalism!

Contacteaza-ne

Call Now Button Top
Acest site web folosește cookie-uri și solicită datelor dvs. personale să vă îmbunătățească experiența de navigare.
Chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?
Powered by