TELEFON 0728.929.449
ORAR

Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Adresa

Ghizdarului 173 (Giurgiu)

Programul Rabla

Suntem intotdeauna pregatiti sa colectam si sa reciclam deseuri, dar mai mult de atat, reusim sa facem acest lucru intr-un mod profesionist.

De-a lungul timpului, am invatat ca responsabilitatea, profesionalismul si relatiile interpersonale sunt cheia oricarei companii care tinteste catre succes.

CONTACTEAZA-NE

Programul rabla servicii 2022

[lwptoc]

program-rabla

Ce este Programul Rabla 2022 si cum ajuta

Sustinem Programul Rabla si pe toti cei carora masina actuala nu se mai ridica la nivelul asteptarilor lor, asa ca sunt in cautarea unei solutii pentru a o inlocui.  Programul Rabla este un program initiat de stat care continua si in 2020-2021-2022 si care vine in ajutorul tuturor persoanelor care doresc sa-si achizitioneze o masina noua. Practic, proprietarii masinilor vechi primesc bani de la stat pentru a-si cumpara un nou autoturism. Un alt scop este acela de a diminua poluarea. In acest sens, exista Rabla Plus, o componenta a programului Rabla, care ofera posibilitatea achizitionarii unei masini electrice sau hibrid. De asemenea, acest program are rolul si de a reinnoi parcurile auto.

Cum functioneaza acest program

Pentru a obtine subventii din partea statului pentru achizitionarea unui nou autoturism, cei care acceseaza programul trebuie sa faca dovada casarii masinii vechi. Astfel, din momentul obtinerii dovezii, proprietarii pot primi o prima standard in valoare de 6.500 de lei in cazul programului Rabla Clasic. La aceasta suma, mai pot fi adaugate:

 • O suma de 1.000 lei pentru cei care au in plan sa achizitioneze un autoturism care nu genereaza emisii de CO2 mai mari de 98 g CO2/km;
 • O suma de 1.700 lei pentru cazurile in care beneficiarul are in plan sa cumpere o masina cu noua cu sistem de propulsie hibrid.

In ceea ce priveste Rabla Plus, este acordata suma de 20.000 de lei pentru cei care urmeaza sa achizitioneze un autoturism electric-hibrid, respectiv 45.000 lei pentru cei care doresc sa cumpere un autoturism nou 100% electric.

Cate vouchere se pot folosi in Programul Rabla 2022

Inainte de a achizitiona o masina noua prin Programul Rabla, trebuie sa cunosti indeaproape toate conditiile, dar si toate regulile pe care trebuie sa le ai in vedere. Probabil ca ti-ai pus cel putin o data intrebarea “Cate vouchere pot folosi in Programul Rabla 2022?”.

In cazul programului Rabla Clasic, cel care vizeaza achizitionarea unei masini cu motor pe combustie sau hibrid fara Plug-in, poti folosi un singur tichet Rabla. Valoarea unui tichet rabla este de 7.500 lei si se ofera in schimbul casarii unei masini vechi. Pe langa tichetul primit, utilizatorul poate beneficia si de alte bonusuri daca sunt respectate urmatoarele conditii:

 • Achizitionarea unei masini cu un motor care genereaza emisii de CO2 mai mici sau cel mult egale cu 105g CO2/km;
 • Achizitionarea unei masini prevazuta cu GPL;
 • Achizitionarea unei masini hibrid (fara Plug-in).

In cazul programului Rabla Plus, daca soferii opteaza pentru achizitionarea unei masini 100% electrica sau hibrid Plug-in, atunci acestia beneficiaza de doua tichete:

 • In valoare de 20.000 lei in cazul achizitionarii unei masini hibrid Plug-in;
 • In valoare de 45.000 lei pentru achizitionarea unei masini 100% electrice.

Este foarte important de mentionat ca ambele programe pot fi accesate impreuna.

Ce masini pot fi achizitionate prin Programul Rabla 2022

Tichetele pentru programul Rabla 2022 pot fi folosite doar pentru achizitionarea urmatoarelor autoturisme:

 • Masina noua cu noxe emise de maximum 140 g/km;
 • Masina 100% electrica sau hibrid cu Plug-in.

Oferim servicii de casare masini pentru Programul Rabla 2022

Daca ai de gand sa accesezi Programul Rabla si esti in cautarea unui centru de colectare si casare vehicule vechi, noi iti stam la dispozitie. Suntem un centru autorizat pentru casare masini, astfel ca poti apela cu incredere la serviciile noastre. Tu trebuie doar sa vii cu masina la centrul nostru, iar de restul ne ocupam noi. La final, vei obtine din partea noastra un certificat de distrugere a autovehiculului vechi. Dupa acest pas, urmeaza ca tu sa radiezi masina din evidenta circulatiei.

Dupa ce ai parcurs tot acest proces, trebuie sa te prezinti la dealer-ul de unde vei achizitiona noua masina si sa depui toate actele solicitate.

Cine poate accesa Programul Rabla 2022

Orice persoana fizica poate accesa acest program, cu conditia ca vehiculul sa fie mai vechi de 8 ani, exceptie de la aceasta regula facand institutiile publice, unde vechimea minima acceptata este de 5 ani.

O alta regula care se aplica simultan cu limita de vechime este starea autoturismului. In momentul casarii acestuia, el trebuie sa aiba urmatoarele elemente:

 • Motorul;
 • Sasiul;
 • Trenul de rulare;
 • Caroseria;
 • Echipamentele electronice de gestionare a functiilor vehiculului si dispozitivul catalizator (daca au fost prevazute din fabricatie).

In ceea ce priveste persoanele juridice, acestea trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a putea accesa Programul Rabla:

 • Nu figureaza cu restante la plata taxelor, a impozitelor sau a contributiilor la stat, la bugetul local si nici la Fondul pentru Mediu;
 • Nu detine in istoricul sau sanctiuni acordate pentru nerespectarea legislatiei financiare sau vamale;
 • Nu se afla in stadiu de insolventa sau faliment.

Contacteaza-ne cu incredere

Ne poti contacta cu incredere pentru servicii de colectare si casare vehicule vechi, pentru accesarea Programului Rabla. Tratam fiecare client cu seriozitate si oferim intotdeauna servicii de calitate si profesionalism!

Contacteaza-ne

[contact-form-7 id=”2001″]
Top