TELEFON 0728.929.449
ORAR

Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Adresa

Ghizdarului 173 (Giurgiu)

Colectare Fier

Suntem intotdeauna pregatiti sa colectam si sa reciclam deseuri, dar mai mult de atat, reusim sa facem acest lucru intr-un mod profesionist.

De-a lungul timpului, am invatat ca responsabilitatea, profesionalismul si relatiile interpersonale sunt cheia oricarei companii care tinteste catre succes.

CONTACTEAZA-NE

Colectare si reciclare deseuri fier vechi

Scapa de fierul vechi care iti ocupa spatiu si transforma-l in bani.

Este important ca oamenii sa inteleaga ca fierul vechi reprezinta o resursa epuizabila, mai ales daca este exploatata  in ritmul actual. De aceea colectam si reciclam fier vechi care va fi transformat, iar in felul acesta contribuim la protejarea naturii si a resurselor mediului inconjurator.

Centrul nostru de colectare deseuri fier vechi din Giurgiu este solutia perfecta daca iti doresti sa scapi de deseurile feroase si neferoase si daca iti doresti sa obtii avantaje financiare, garantam preturi foarte avantajoase.

 

♻️ Cauti un centru avantajos pentru fier vechi la kg sau tona ?

Eco Remat este un centru autorizat de reciclare a fierului si a materialelor feroase si neferoase astfel ca va asiguram de preturi foarte avantajoase si adaptate la piata anului 2020

preturi fier vechi deseuriVa stam la dispozitie cu oferte atractive si cu toata gama de servicii cum ar fi consultanta, cantarire si ofertare,  dezmembrare, taiere, incarcare, descarcare, certificate de radiere din circulatie sau distrugere. Contacteaza-ne la 0728.929.449.

♻️ Ce trebuie sa stii cand vrei sa reciclezi fier vechi?

Apeleaza cu incredere la firma noastra autorizata de colectare, insa inainte de toate, trebuie sa stii cateva notiuni de baza in acest sens. Inainte de toate, trebuie sa stii ca poti recicla orice obiect facut din metal, de la masina de tuns iarba, componente ale unui vehicul, rable, frigiderul vechi, sarma, gardul de fier, calorifere vechi sau alte materiale feroase. Daca ai oportunitatea de a castiga bani in urma reciclarii fierului vechi, n-ar trebui sa mai iei in calcul aruncarea acestuia la groapa de gunoi.

Recicland, nu numai ca ajutum industria sa reproceseze deseurile, ci ajutam intreg mediul in care tram sa se dezvolte.

♻️ Apeleaza la centrul nostru de reciclare rable

Daca masina este inca functionala, o poti aduce singur la centrul nostru de colectare, daca nu, contacteaza-ne si venim sa o luam personal. In prezenta ta, masina se urca pe cantarul electronic, se cantaresc inclusiv banchetele, plasticele, caroseria, motorul si alte accesorii. Per total, partea metalica reprezinta 75% din intregul masinii. Caresoria va fi maruntita cu ajutorul unui utilaj si se va transforma in fier vechi.

Ar trebui sa te gandesti ca o cantitate considerabila de fier vechi nu doar ca iti aduce profituri rezonabile daca alegi centrul nostru de colectare fier vechi, ci economisesti spatiu si in acelasi timp, protejezi mediul prin reciclarea deseurilor din fier vechi.

⭕ Mai multe informatii despre programul rabla gasiti aici

♻️ Fierul vechi- material 100% reciclabil

Fierul reprezinta un material 100% reciclabil, astfel,  cantitati impresionante de minereu natural pot fi economisite, evident, cu efecte pozitive asupra consumului de energie.

Prin reinnoirea mijloacelor de transport, a utilajelor si a resturilor feroase rezultate din diferite activitati,  s-a acumulat o cantitate mare de fier vechi, astfel incat, astazi o parte semnificativa a otelului rezulta din procesul de reciclare fier vechi. Acest lucru a dus la transformari uriase in industria siderurgica.

Stiai ca in urmatorii ani se prevede ca 60 milioane de tone de otel se vor obtine prin topirea fierului vechi?

Reciclarea fierului vechi a redus potentialul de poluare a aerului cu pana la 86% si a potentialul de poluare a apei cu pana la 76% datorita.

Stiai ca…

✅ Fierul este cel mai bogat si folosit minereu dintre toate metalele

Pe langa faptul ca este cel mai abundent metal, este si cel mai folosit in industria materialelor de constructii pentru producerea otelului.

✅ Fierul este utilizat pentru productia de otel

Utilizarea fierului pentru productia de otel a crescut in ultimii ani.  Constructiile locuibile sunt la mare cautare, iar fierul transformat in otel este necesar pentru structura caselor si a altor constructii deoarece confera o rezistenta durabila in timp, de exemplu, rezistenta ridicata la cutremur. Aceste constructii folosesc peste 50% din productia mondiala de otel. Fierul vechi serveste, deci, acestui proces prin reciclare si valorificare.

✅ Fierul se regaseste in aproape toate produsele pe care le utilizezi

Fara acesta, masinile si electrocasnicele ar fi de domeniul trecutului pentru ca toate sunt compuse din fier. Disparitia acestei resurse ar insemna ca fiecare dintre noi sa revenim in epoca de piatra si sa improvizam toate produsele care au in componenta lor fier. Ar fi imposibil. Telefoanele, cutitele, furculitele, au si ele in componenta lor fier. Imagineaza-ti ca n-ar exista, nu poti face asta, asa-i? Daca fierul nu ar mai exista, ar fi imposibil sa realizam constructii rezistente sau produse care ne fac viata mai frumoasa si mai usoara.

✅ Din acest motiv, este foarte important ca fierul vechi sa fie colectat si reciclar. Colectarea fierului vechi are multiple beneficii asupra mediului si nu numai, iar decizia ta de a apela la o firma autorizata de colectare fier vechi  te ajuta sa te implici direct in protejarea mediului.

✅ Poti face bani frumosi daca vinzi fierul vechi firmei noastre de colectare. Lumea este in continua schimbare, iar ce este vechi nu trebuie schimbat, trebuie colectat si reciclat. Daca ai o masina uzata, trebuie sa o schimbi cu una noua pentru ca siguranta si confortul sunt prioriare. Acest lucru este valabil si in cazul unui aragaz sau frigider vechi, de exemplu. Produsele vechi sunt inlocuite cu altele noi.

✅ Contribuim si noi la incurajarea ta pentru a inlocui vechiul cu noul si astfel, iti propunem cea mai buna oferta la schimbul fierului vechi.

♻️ Pret fier vechi Remat per kg 

  • Deseu fier greu – 1,428 lei/ kg (TM 2% inclus)
  • Deseu fier usor + fonta – 1,428lei/ kg (TM 2% inclus)
  • Deseu tabla – 1,428 lei/ kg (TM 2% inclus)

Fie ca ai cautat: “vanzare fier la kg” sau “cumpar fier la kg” va garantam cele mai bune preturi pentru fier vechi la kg din 2016, 2017, 2018, 2019 si 2020.

♻️ Cumpar fier vechi

Cumpar fier vechi. Astfel, daca esti in cautare de oferte pentru fier vechi, centrul nostru de reciclare iti pune la dispozitie diferite cantitati de fier vechi la cele mai bune preturi. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa soliciti o oferta.

Beneficiezi de plata cash, pe loc!

reciclare_fier_ecoremat

Contacteaza-ne

Call Now Button Top
Acest site web folosește cookie-uri și solicită datelor dvs. personale să vă îmbunătățească experiența de navigare.
Chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?
Powered by