TELEFON 0728.929.449
ORAR

Luni - Vineri 8:00 - 16:00

Adresa

Str. Aleea Teisani 94-180 (Otopeni)

Reciclare Sticla

Suntem intotdeauna pregatiti sa colectam si sa reciclam deseuri, dar mai mult de atat, reusim sa facem acest lucru intr-un mod profesionist.

De-a lungul timpului, am invatat ca responsabilitatea, profesionalismul si relatiile interpersonale sunt cheia oricarei companii care tinteste catre succes.

CONTACTEAZA-NE

Reciclare si Colectare Sticla Bucuresti

servicii-reciclare-sticla

Este esential ca oamenii sa inteleaga cat de benefica este reciclarea si, implicit, reciclarea sticlei, mai ales ca este una dintre materialele care pot fi reciclate la infinit, fara sa-si piarda din calitate. Noi colectam si reciclam sticla, respectand toti pasii acestui proces si transformand-o intr-un material reutilizabil. Alegem sa protejam mediul si natura in care traim, prin colectarea si reciclarea mai multor materiale, printre care se numara si sticla.

Daca iti doresti sa scapi de anumite ambalaje din sticla ce nu-ti mai sunt de folos, atunci nu le arunca la gunoi. Vino cu ele la centrul nostru de colectare si reciclare sticla din Bucuresti!

♻️Oferim servicii de reciclare sticla

Poti apela cu incredere la centrul nostru de colectare si reciclare, putand oferi servicii de reciclare sticla. Suntem intotdeauna pregatiti sa colectam si sa reciclam sticla, avand la baza activitatii noastre un principiu de la care nu ne abatem niciodata: profesionalismul.

♻️Tipuri de sticla reciclata

Ambalajele din sticla nu sunt la fel de usor de reciclat precum hartia sau metalele. Insa, pe de alta parte, ele pot fi la randul lor valorificate. Tipurile de reciclare a sticlei sunt de cele mai multe ori identificate in functie de culoare. Astfel, in functie de culoare, sticla se imparte in doua categorii: cea clara si cea colorata.

  • Sticla clara – ocupa majoritatea pietei de sticla, aproximativ 60%
  • Sticla colorata – procesul de reciclare nu este la fel de simplu ca in cazul celei clare, deoarece culorile sunt imposibil de indepartat. De pilda, cea care are nuanta chihlimbarului nu ocupa mai mult de 31% din piata, din cauza faptului ca ea poate fi reutilizata doar in alte obiecte/ produse din sticla de aceeasi nuanta. In mare parte, produsele care sunt mai putin rezistente la lumina, sunt ambalate in sticla maro sau verde.

♻️Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa reciclezi sticla?

Inainte de a apela la centrul nostru de colectare si reciclare sticla, trebuie sa te informezi si sa cunosti cateva notiuni elementare in ceea ce priveste acest material.

  • Amabalajele din sticla trebuie intotdeauna spalate inainte de a le recicla si, de asemenea, trebuie sa elimini capacele.
  • Evita sa aduci la centrul de colectare si reciclare sticle sparte. Cioburile te pot rani si pe tine, dar si pe noi.
  • Vesela de sticla, becurile, geamurile sau alte obiecte electrice nu pot fi reciclate in containerul pentru sticla. Acestea vor fi reciclate separat.

In loc sa arunci ambalajele de sticla la cunoi dupa ce ai consumat continutul, poti alege sa le aduci la centrul nostru de reciclare si colectare sticla Bucuresti. In felul acesta, obtii si bani si protejezi si mediul. Mai mult decat atat, contribui la dezvoltarea industriei prin reprocesarea deseurilor.

♻️Contacteaza-ne cu incredere

Daca iti doresti sa afli mai multe detalii despre reciclare sticla si cum te putem ajuta, nu ezita sa ne contactezi. Iti stam la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie!

♻️Pret reciclare sticla remat la kg

  • 0.31 Lei/Kg TM 2% inclus

Fie ca vorbim de sticla ciob, sticla sparta sau alte deseuri din sticla va asiguram de cele mai bune preturi pentru sticla din 2016, 2017, 2018, 2019 si 2020.

Daca ai cautat ” vand sticla la kg ” sau “cumpar sticla “ai ajuns in locul potrivit.

Contacteaza-ne

Call Now Button Top
Acest site web folosește cookie-uri și solicită datelor dvs. personale să vă îmbunătățească experiența de navigare.
Chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?
Powered by