TELEFON 0728.929.449
ORAR

Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Adresa

Ghizdarului 173 (Giurgiu)

Colectare Aluminiu

Suntem intotdeauna pregatiti sa colectam si sa reciclam deseuri, dar mai mult de atat, reusim sa facem acest lucru intr-un mod profesionist.

De-a lungul timpului, am invatat ca responsabilitatea, profesionalismul si relatiile interpersonale sunt cheia oricarei companii care tinteste catre succes.

CONTACTEAZA-NE

Colectare si Reciclare Aluminiu Bucuresti

[lwptoc]

reciclare_aluminiu_ecoremat

Printre deseurile pe care firma noastra le colecteaza, se inumara si colectare aluminiu precum conserve din aluminiu – conserve ale produselor alimentare, cutii din aluminiu si doze din aluminiu.

Reciclarea este esentiala pentru o dezvoltare durabila si sustenabila.

♻️Cum se recicleaza aluminiul

Aluminiul este un material cu multe utilizari: usor, durabil si usor de reciclat. Poate fi topit rapid si transformat intr-un nou produs. Este 100% reciclabil si se estimeaza ca in doar 6 saptamani, o doza de alumiu trece prin tot procesul de reciclare si se intoarce pe rafturile din magazine

Dozele de alumiuniu sunt omniprezente, la fel ca in cazul PET-urilor. Prin colectarea si reciclarea aluminiului, contribuim la economisirea materiilor prime, energiei si reducem emisiile de gaze nocive in atmosfera.

♻️Ce pot sa predau la centrul de colectare deseuri ?

Colectam orice deseu din aluminiu, cutie, doza din aluminiu. Un kilogram de cutii de aluminiu este format din 60 de bucati. Nu conteaza daca sunt turtite sau perforate

♻️In cat timp se descompun deseurile din aluminiu?

Cutiile de aluminiu, de exemplu, sunt foarte utilizate si spre deosebire de alte deseuri, au o perioada de descompunere intre 10 si 100 de ani.

Calitatea aluminiului nu scade prin reciclare, se poate recicla in mod repetat si astfel, sunt salvate cantitati impresionante de energie.

♻️Cum colectam aluminiul?

Din dorinta de a fi cat mai eficienti si de a face lucrurile intr-un mod profesionist, am investit in utilaje de mare tonaj.  Contacteaza-ne daca vrei s dai spre reciclat deseurile din aluminiu, iar noi asiguram in functie de cantitate transport, cantarire si depozitare.

♻️Proprietatile aluminiului

  • Aluminiul are doar o treime din greutatea fierului si este mai rezistent decat plasticul
  • Este un material flexibil, astfel se poate recicla usor si se transforma rapid intr-un nou produs
  • Conductivitatea termina este o alta proprietate importanta a aluminiului. Datorita acestui lucru, aluminiul este folosit la scara larga in confectionarea ustensilelor de gatit si de bucatarie.

♻️Pregatire deseurilor pe baza de aluminiu

Desesurile sunt aduse intr-o forma care sa permita prelucrarea in cuptoarele de topire. Metodele de pregatire ale deseurilor pe baza de aluminiu sunt diferite si variaza in functie de forma materialului.

Bucati mari de deseuri aluminiu- aceste deseuri provin, de regula, de la uzinele de prelucrare a aluminiului, iar forma permite incarcarea lor in cuptoarele de topire. In schimb, deseurile provenite de la un avion, de exemplu, sau a unui rezervor, trebuie sa fie maruntite inainte de a fi introduse in cuptoare pentru prelucrare.

Aschiile de aluminiu- acestea se gasesc sub forma de fire lungi, sunt foarte greu de manipulat si ocupa foarte mult spatiu de depozitare.  Pentru prelcrarea aschiilor de aluminiu se folosesc concasoare cu cutite montat pe arcuri.

Deseurile din folie de aluminiu- daca deseul provine din folie necaserata, asta inseamna ca este un deseu cu  o puritate ridicata si serveste la fabricarea pastelor de aluminiu. In schimb, deseurile de folie caserata, se prelucreaza prin intermediul unui concasor la o temperatura de 300-400 grade.

Deseurile din sarma si calburi de aluminiu- Aceste deseuri pot fi topite doar dupa indepartarea materialelor izolante, apoi se introduc intr-un cuptor si se indeparteaza inclusiv invelisul din plastic.

♻️Cum se recicleaza dozele din aluminiu?

Asa cum am mentionat si in randurile de mai sus, dozele sunt omniprezente, la fel ca si PET-urile, insa aluminiul poate fi reciclat fara a-si pierde proprietatile in timp. Procesul este unul relativ simplu. Cutiile sunt sortate, curatate, iar mai apoi sunt transformate in lingouri, prin topire. Evident, lingoul de aluminiu este mult mai mare decat cel de aur deoarece cuprinde in jur de 1,6 milioane de doze. Ulterior, din lingouri se obtin folii de tabla de aluminiu, iar mai apoi, sunt transformate in doze noi, gata de a fi livrate pe rafturile din magazine.

Retopirea aluminiului economiseste pana la 95% din energia necesara producerii de materie prima.

Centrul de colectare si reciclare EcoRemat iti sta la dispozitie cu toate detaliile, inclusiv pretul pe kilogram aluminiu.

♻️ Cumpar aluminiu 

Cumpar aluminiu. Indiferent ca esti interesat sa cumperi aluminiu sau doze de aluminiu, centrul de reciclare Ecoremat vine in intampinarea ta cu cele mai bune oferte pentru acest tip de material reciclabil. Pentru a afla oferta noastra, nu ezita sa ne contactezi prin telefon sau e-mail. Iti stam la dispozitie cu toate informatiile necesare si asiguram plata cash, pe loc!

♻️Pret aluminiu kg la Remat

♻️Pret doze aluminiu kg la Remat

Daca ai cautat: ” vand aluminiu ” sau ” cumpar aluminiu” ai ajuns in locul potrivit, va asiguram de cele mai avantajoase preturi pentru colectarea deseurilor din aluminiu.

Garantam cele mai bune preturi pentru aluminiu la kg din 2016, 2017, 2018, 2019 si 2020.

Contacteza-ne

[contact-form-7 id=”2001″]
Top