TELEFON 0728.929.449
ORAR

Luni - Vineri 09:00 - 16:00

Adresa

Ghizdarului 173 (Giurgiu)

Reciclare Cupru

Suntem intotdeauna pregatiti sa colectam si sa reciclam deseuri, dar mai mult de atat, reusim sa facem acest lucru intr-un mod profesionist.

De-a lungul timpului, am invatat ca responsabilitatea, profesionalismul si relatiile interpersonale sunt cheia oricarei companii care tinteste catre succes.

CONTACTEAZA-NE

Reciclare si Colectare  Cupru Bucuresti

cupru_reciclare_ecoremat

♻️Suntem campioni la reciclare si colectare cupru!

Reciclam cupru folosind materiale colectate din productie ajunse la capatul ciclului de viata, din cabluri, fire si  aparate electrice. Reciclam electrocasnice si produse electronice. Cuprul este prezent in toate echipamentele de care depinde viata moderna, dar si in instalatii electrice. Reciclarea cuprului este un mod extrem de eficient pentru a reintroduce un material valoros in economie. 

Cuprul poate fi reciclat si refolosit pana la infinit, ceea ce inseamna ca trebuie sa te asiguri produsele si deseurile tale de cupru ajung intr-un centru de colectare cupru.

De exemplu, un computer contine 1,5 kg de cupru, daca ai un astfel de produs care nu-ti mai foloseste, contacteaza-ne, vom colecta partile din cupurul si astfel, contribuim la asigurarea cantitatii necesare de cupru pentru a raspunde nevoilor viitoare ale societatii.

Daca ar exista programul Rabla si pentru masini de spalat, frigidere, sau alte electrocasnice, ar fi fost perfect, asa-i? Le-ai fi inlocuit rapid cu altele noi, dar pana atunci, ce faci cu cele vechi? Noi venim si le colectam direct de la domiciliu si iti oferim la schimb cel mai bun pret la schimbul colectarii cuprului.

♻️Cum se recicleaza cuprul?

In functie de marimea si de tipul echipamentului, exista diferite tipuri de procedee. De regula, cele mari, precum frigiderul sau aragazul, sunt dezmembrate manual, iar mai apoi, pentru a separa materialele neferoase de cele feroase, se foloseste un magnet.  Fierul care intra in categoria materialelor neferoase va fi atras de magnet, insa cuprul care intra in categoria materialelor neferoase, nu va fi atras de magnet.

♻️Ce avantaje are reciclarea cuprului?

Bineinteles, pe langa motivele evidente de a incerca sa scapi de obiectele nefolositoare, vechi si voluminoase, reciclarea echipamentelor electrocasicelor, electronice si a cablurilor, are numeroase avantaje, in special, reciclarea materialelor pretioase- reciclare cupru, de exemplu. In interiorul unui frigider, se gasesc si componente daunatoare pentru mediu (freon). Noi ne asiguram ca freonul va fi depozitat in siguranta si predat unor companii specializate in reciclarea acestuia.

♻️Ce produse poti da spre colectare?

In principiu, acceptam orice produse vechi care au in componenta lor cupru. De la smartphone-uri la televizoare, frigidere, sarma de cupru, cabluri pana la  vechiul aragaz. Obiectele pe care tu nu le mai folosesti, se pot transforma, de exemplu, intr-o teava noua de cupru pentru transportul apei.

♻️Cu cine lucram?

Suntem responsabili fata de mediu si populatie, astfel, lucram cu toate categoriile de furnizori.

 • institutii publice
 • firme care genereaza deseuri neferoase
 • firmele care la randul lor, colecteaza cupru
 • asociatii colective responsabile cu gestionarea de deseuri si echipamente electrice si electrocasnice

♻️Ce oferim partenerilor nostri?

 • parteneriat pe termen lung
 • transparenta
 • flexibilitate la nivel de conditii comerciale
 • documentatia completa

♻️Cum functioneaza circuitul reciclarii cuprului?

Persoanele fizice sau juridice ne contacteaza, noi colectam cuprul, il reciclam, obtinem materi prima si astfel iau nastere produsele noi.

♻️De ce sa alegi sa colaborezi cu o firma de colectare deseuri?

Orice firma care produce deseuri,  are obligatia de a le preda unor firme autorizate.

♻️Cum se realizeaza colectarea cuprului?

  Pentru o evaluare corecta inainte de colectare, ne poti trimite un e-mail cu numele companiei, cantitatea de cupru si eventual, cateva poze cu deseurile din cupru.

♻️Cum colectam deseuri neferoase de la persoanele juridice?

 • incheiem contracte comerciale prin negocierea directa a preturilor
 • cantarim cantitatea de deseuri, le sortam si le depozitam
 • eliberam bonul de cantar in vederea intocmirii facturii de catre furnizor

Dezafectarea instalatiilor tehnologice industriale ale agentilor economici si institutii publice sunt colectate pe baza unui contract de achizitie, iar transportul este asigurat de catre autovehiculele noastre de mare tonaj.

♻️Proprietatile cuprului

 

Electricitate:

 Cuprul este folosit inca din cele mai vechi timpuri si are urmatoarele proprietati in prezent:

 • Producerea, transportul si utilizarea energiei electrice sunt posibile datorita cuprului care se bucura de cea mai buna conductivitate electrica
 • este regasit in sarma, cabluri, componente pentru aparatura electrica, tevi.

Are un rol important in tehnologia de azi

 • Cuprul se regaseste in materialele de iluminat, televizoare, fierbatoare, telefoane, masini de spalat, frigidere, calculatoare, cai ferate, putem spune ca ne bucuram de o lume cu energie electrica datorita existentei cuprului

Se regaseste in componentele autovehiculelor si camioanelor

 • Cablurile din cupru au menirea de a purta curentul de la baterie, de-a lungul vehiculului spre echipamente (faruri, computer de bord, etc).
 • Motoarele electrice bobinate cu sarma din cupru sunt intalnite si utilizate in realizarea multor vehicule

Conducte cupru

 • Conductele de apa sunt realizate din cupru si sunt folosite in proportie de 90%
 • Tevile de cupru nu sunt folosite doar pentru transportarea apei, ci si pentru transportarea in conditii de siguranta a gazelor.

Cuprul a avut dintotdeauna o mare importanta pentru societata datorita proprietatilor si cu siguranta, lucrurile nu se vor schimba curand.

De aceea este important sa apelezi la noi pentru colectare cupru si te vei bucura de preturi competitive. Avem cele mai bune preturi pentru tine.

Cuprul asigura electricitate si apa curata oraselor, dar mai ales, contribuie semnificativ la dezvoltarea sustenabila.

♻️ Cumpar cupru – pret

Cumpar cupru pret. Daca te afli in cautarea celei mai avantajoase oferte pentru cupru la kg, trebuie sa stii ca noi te putem ajuta. Ecoremat vine in ajutorul tau cu cele mai accesibile preturi pentru cupru, astfel incat sa putem crea impreuna un mediu mai sustenabil. Pentru a beneficia de o oferta personalizata, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon afisat pe site sau sa ne scrii pe adresa de e-mail. Plata se realizeaza cash, pe loc!

♻️ Pret cupru Remat la kg

Daca ati cautat ” vand cupru la kg ” sau “cumpar cupru” sunteti in locul potrivit si va asiguram de cele mai bune preturi pentru reciclarea deseurilor din cupru din 2016, 2017, 2018, 2019 si 2020.

Colectam cupru si ne asiguram impreuna ca ne vom bucura mereu de rolul crucial pe care il are in industrie, infrastructura, transport si mai ales, in casele noastre.

Contacteaza-ne

Call Now Button Top
Acest site web folosește cookie-uri și solicită datelor dvs. personale să vă îmbunătățească experiența de navigare.
Chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?
Powered by